Mihaela Bancila - Policy Center for Roma and Minorities

Lamultzean! mie

590 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
11 Donatii

 

Hei,

Iti multumesc tare mult pentru ca te-ai gandit la mine si ca vrei sa-mi faci un cadou. Iti mai multumesc si pentru ca desi suntem intr-o perioada plina de incertitudini, nesiguranta si izolare, ti-ai gasit timp sa ma urezi si sa deschizi acest link. Ma bucura gestul tau si daca simti sa-mi faci un cadou te rog sa donezi acestei cauze.

Stii deja ca pentru mine EDUCATIA inseamna posibilitatea de a construi o lume mai buna si ca doar invatand lucruri noi, putem deveni mai buni, mai destepti, mai altruisti, mai empatici indiferent de varsta. Una dintre cauzele pe care le sustin este Casa Buna, voluntarii de aici isi petrec timpul ajutand copiii la lectii, le asigura hrana, imbracaminte si incaltaminte. Te incurajez sa ii ajuti, cu orice - timp, carti, haine, hrana, mobila etc. 

Voi incepe eu si te astept si pe tine! Promit sa iesim la bere cat de curand! 

 

matei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Policy Center for Roma and Minorities

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

Casa Bună

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru peste o sută de copii, care sunt sprijiniți cu tot ce au nevoie, fie că este vorba de educație, fie de hrană, servicii medicale sau bunuri de strictă necesitate.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.Cel mai frumos dar pe care mi-l po

11 Donatii

La multi ani!
09 Jul 2020
07 Jul 2020
La muuuulti ani, Mateeei!
07 Jul 2020

Anonymous

30 RON
La multi ani, Matei!
07 Jul 2020

Anonymous

30 RON
07 Jul 2020

Anonymous

30 RON
07 Jul 2020
07 Jul 2020
La mulți ani, Matei!
07 Jul 2020

Anonymous

150 RON
sa ne traiesti o mie de ani
07 Jul 2020
La Multi Ani frumosi!
06 Jul 2020

matei

50 RON
Lamultzean! mie #catdecatimpecabil #atats-aputut
06 Jul 2020