Alina Ramona Anghel - Policy Center for Roma and Minorities

Cel mai frumos cadou de ziua mea

610 RON Donatii stranse
61% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În curând voi sărbători ziua de naștere. Privind în urmă la acest an, nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru toți oamenii care m-au învățat ce este compasiunea și care mi-au arătat cum pot fi de folos celor din jur. Am mai învățat că uneori nevoile sunt atât de mari, încât nu poți salva lumea întreagă cu propriile resurse, așa că ai nevoie de alți oameni mărinimoşi cu care să faci echipă.

Așa am ajuns la Casa Bună. Aici, o familie întreagă de voluntari pun umăr la umăr să ajute zeci de copii săraci din ghetouri să aibă o viață mai frumoasă. Aici, timpul se oprește și grijile dispar. Este locul unde se gătește, se fac teme, se râde și se împletesc vise, care mai de care mai mărețe. Casa Bună are nevoie de cât mai mulți oameni care să creadă în acestă cauză și care își doresc o schimbare.

Din suflet dăruiesc ziua mea de naștere în schimbul unor zâmbete de copii cu care viața este de cele mai multe ori nedreaptă. Dacă vrei să ajuți și tu, putem strânge împreună o sumă de bani pentru aceste suflete nevoiaşe.

Pentru mine nu ar fi cadou mai frumos decât acesta! Despre povestea copiilor din Ferentari și despre omul din spatele magiei, puteți afla mai multe aici: https://bit.ly/35Xl9Bv


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Policy Center for Roma and Minorities

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

Casa Bună

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru peste o sută de copii, care sunt sprijiniți cu tot ce au nevoie, fie că este vorba de educație, fie de hrană, servicii medicale sau bunuri de strictă necesitate.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru pest

7 Donatii

Anonymous

150 RON
La multi ani si dupa aproape o luna, Alina!
16 Jan 2022

Lucian Checheriță

30 RON
08 Dec 2019

Anonymous

50 RON
07 Dec 2019

Anonymous

100 RON
07 Dec 2019
02 Dec 2019

Anonymous

150 RON
02 Dec 2019

Anonymous

100 RON
02 Dec 2019