Mihaela Sîmbotin - Policy Center for Roma and Minorities

Cel mai frumos cadou de ziua mea

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea îmi doresc să dăm mai departe. Așa am simțit anul acesta să dăm împreună mai departe către un proiect social minunat, Casa Bună, demarat de Valeriu Nicolae și susținut prin voluntariat.

Casa Bună este un proiect în cadrul căruia sunt ajutați mulți copii nevoiași, la care nu prea ajunge nimeni sau, mai rău, care nu sunt doriți de nimeni. Lor le este oferit ajutor cu temele, formare social-educativă, mâncare caldă (poate singurul loc pe parcursul unei săptămâni când au mâncare caldă), haine, rechizite, acces la diverse evenimente și multe altele.

Donațiile sunt necesare în special pentru construirea unui teren de sport pentru copii, în curtea Casei Bune, dar și pentru mobilarea și dotarea spațiilor disponibile.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Policy Center for Roma and Minorities

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

Casa Bună

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru peste o sută de copii, care sunt sprijiniți cu tot ce au nevoie, fie că este vorba de educație, fie de hrană, servicii medicale sau bunuri de strictă necesitate.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru pest

6 Donatii

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita! :*
27 Nov 2019

Livia Sram

215 RON
La multi ani, draga noastra!
26 Nov 2019
Putin cate putin, facem Romania mai buna! (Tot oamenii de rand fac diferenta, nu cei de la conducere... din pacate...)
26 Nov 2019
26 Nov 2019
Mult succes in aceasta initiativa!
26 Nov 2019

Anonymous

75 RON
La multi ani fericiti, plini cu fapte bune!!
26 Nov 2019