Crăciunul în Clubul de Educație Alternativă

Dacă vrei să faci pe cineva fericit, nu e întotdeauna nevoie de multe cuvinte. Poate fi un semn sau o acțiune care să exprime această intenție. Să ne gândim la fericirea copilului care găsește sub brad cadourile de mult așteptate. Ele au avut întâi forma unor dorințe, exprimate cu voce tare sau adresate într-o scrisoare, și transformate apoi în realitate.

Sau la copilul care se bucură în fiecare zi a lui decembrie de o bomboană din calendarul de advent, ca să țină minte perfect câte zile mai sunt până la momentul măreț – fără nicio intenție, ci din pur entuziasm.

Ca să devină realitate, acele dorințe au fost ascultate și adresate cuiva. Poate lui Moș Crăciun, cu încrederea că el va reacționa.

Ce ne-am fi făcut dacă nu s-ar fi întâmplat așa? Cât de triști și dezamăgiți am fi fost, să ne simțim uitați de cel în care ne-am pus toată credința?

150 de copii din Clubul de Educație Alternativă așteaptă cu entuziasm darurile de Crăciun.

Poți fi tu unul dintre Moși Crăciuni, donând un cadou în valoare de 80 de lei, compus din jocuri, materiale educaționale, dulciuri și altele. 

Îți mulțumim pentru susținere!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

1,820 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Crăciunul în Clubul de Educație Alternativă

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,820 RON

Suma:

1

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

Sprijin pentru educația copiilor de la școala 136 (sector 5)

Am fost un copil norocos, cu acces la tot ce am avut nevoie să ajung adultul de azi. Am reușit să construiesc an cu an cam tot ce mi-am dorit și

1,000 RON Target
1,820 RON Suma
16 Donatii
100% Complete