Ana Trandafir - Policy Center for Roma and Minorities

Distracție la Edenland pentru copiii din Clubul de Educație Alternativă

1,270 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu sunt Ana și anul acesta am hotărât să-mi sărbătoresc ziua de naștere într-un mod diferit. Auzind în repetate rânduri întrebarea “Ce îți dorești de ziua ta?”, am decis că aș vrea să ajut 16 copii de la Clubul de Educație Alternativă din Ferentari să meargă la Edenland Park pentru a se bucura de traseele din copaci și pentru a avea parte de experiențe noi.

Eu cred că este o modalitate foarte bună pentru ei de a-și antrena capacitățile, de a-și lărgi orizontul și de a ajuta la construcția autonomiei și învățării… prin joacă și sport. 

Clubul de Educație Alternativă (CEA) este un program al Fundației Policy Center for Roma and Minorities. Este un spațiu conceput pentru a sprijini copiii, pentru a le spune că visele lor pot deveni realitate, pentru a crea o lume cât mai aproape de așteptările lor. Astfel, poveștile lor devin poveștile noastre.

Clubul de Educație Alternativă oferă numeroase activități gândite sub forma unui plan de educație de 360 grade: artă, sport, limbi străine, educație remedială, educație financiară, mentorat și consiliere.

Principalul aspect inovator al proiectului este folosirea sportului și a artelor în întâmpinarea educației tradiționale și, ulterior, a unui viitor mai bun. Copiii pornesc pe drumul educației dezvoltându-și mai întâi stima de sine, motivația, disciplina și lucrul în echipă.

Așa că dacă vreți să le facem vara acestor copii mai frumoasă, o donație este mai mult decât binevenită.

Orice sumă este potrivită și vă sunt de pe acum recunoscătoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Policy Center for Roma and Minorities

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

Clubul de Educatie Alternativa/ Alternative Education Club

Clubul de Educație Alternativă e un spațiu creativ și sigur conceput pentru a sprijini peste 300 de copii romi și ne-romi din comunitatea marginalizată din Ferentari, pentru a le spune că visele lor pot deveni realitate, pentru a crea o lume cât mai aproape de așteptările lor.

The Alternative Education Club is a safe and creative space designed to support more than 300 Roma and non-Roma children from the marginalized community of Ferentari, to tell them that their dreams can become reality and to create a world closer to their expectations.

 

13 Donatii

17 Aug 2019

Anonymous

50 RON
29 Jul 2019

Dani

100 RON
24 Jul 2019

Anonymous

75 RON
22 Jul 2019
22 Jul 2019
21 Jul 2019
Distractie placuta !
19 Jul 2019

Anonymous

150 RON
19 Jul 2019

Anonymous

105 RON
La multi ani cu liniste! ;*
17 Jul 2019
08 Jul 2019

Anonymous

100 RON
08 Jul 2019
Un gest minunat din partea unei persoane la fel de minunate.
04 Jul 2019
04 Jul 2019