Petru Vasile - Policy Center for Roma and Minorities

Cadou altfel de ziua mea

750 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

 

In urma cu 3 luni, planificam petrecerile pentru aniversarea de 6 ani, cautam loc de joaca, ne imaginam ce frumos va fi la Legoland.

In perioada aceea citeam impreuna din cartile despre refugiati si despre saracie si discutasem atunci despre cum, de ziua lui, va primi de la noi un “Lego mare cu Hidden Side”, petrecerea si vacanta din Londra. I-am fi rugat pe prietenii lui sa doneze banii de cadou pentru oamenii mai putin norocosi decat noi. Oameni care locuiesc aproape de casa noastra, copii cu care ne intersectam in parcul de la capatul strazii.

Pe 6 mai este ziua lui Petru, zi pe care o vom sarbatori in trei, mancand dintr-un tort mic cu fantome si construind un Lego Hidden Side. Este ziua din an in care ne simtim cei mai norocosi si vii. Ne-am bucura daca banii pe care i-ar fi primit sub forma de cadou ar merge catre “Casa Buna”.  

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Policy Center for Roma and Minorities

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

Casa Bună

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru peste o sută de copii, care sunt sprijiniți cu tot ce au nevoie, fie că este vorba de educație, fie de hrană, servicii medicale sau bunuri de strictă necesitate.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.Cel mai frumos dar pe care mi-l po

10 Donatii

Anonymous

50 RON
07 May 2020

Nicoleta

50 RON
La mulți ani, Petru Petrovici Vasilovici! :)))
06 May 2020

Los Boncilos :)

75 RON
La multi ani Petru!
06 May 2020

Diana

50 RON
La multi ani, Petru!
05 May 2020
La multi ani, copil generos si minunat!
03 May 2020

Octavian și Andreea

75 RON
La mulți ani, Petrile! Te așteptăm la noi cu un fort nou-nouț și ciocolată de casă!
02 May 2020

Los Postolaches

100 RON
Happy happy happy birthday mr Pedro
02 May 2020

A

60 RON
La multi ani, copil frumos!
30 Apr 2020

Misha

100 RON
La mulți ani, Petru!!!
29 Apr 2020

Gabriela Boghiu

40 RON
La multi ani, Petru!!! Un gest minunat!
29 Apr 2020