Mihaela Predica - Policy Center for Roma and Minorities

Cel mai frumos cadou de ziua mea

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Eu am tot ce-mi trebuie, poate doar prea putin timp… dar pe acesta nu mi-l poate da nimeni, in afara de mine.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

De la prietena mea Madalina am auzit prima data despre dl. Valeriu Nicolae, omul bun care, de multi ani, convinge copiii din Ferentari să se țină de școală, ii ajuta la teme, îi duce la spital, îi ajută să-și facă acte si nu numai.

In fiecare weekend zeci de copii se strâng de bună voie pentru a face meditatii cu echipa de voluntari. Madalina a fost cu ei; imi povestea cata emotie simte un copil de 10 ani care reuseste sa-si scrie pentru prima data numele. Si cat de incantat si recunoscator este cand ii iese corect si “Valeriu”.

Timp de mai multi ani, dl. Valeriu Nicolae și ceilalți voluntari au făcut meditațiile în sălile unei scoli din sectorul 5, doar că, anul acesta, au fost evacuati. Inițial a vrut să renunțe, dar n-a putut. Așa că a cumpărat o casă: Casă Bună.

“ Vreau de ceva timp să fac Casa Bună. O casă unde să putem să facem teme, meditații și să gătim mâncare copiilor. Oricând fără să se strâmbe directoarea, portarul, femeia de serviciu, secretara, profesorul sau oricine altcineva plin de sensibilități. Unde să putem face un atelier pentru a pregăti copiii mari pentru o meserie. Unde să putem caza urgențele din ghetou (femei abuzate, copii alungați) și să ne putem juca comod vara sau să sărbătorim zilele de naștere. Casa va putea fi folosită dacă vom avea camere libere și de cei care vor avea copiii în spitalul de urgență Marie Curie dar nu vor avea bani de cazare sau nu vor găsi loc la MagicHome.”

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe http://galantom.ro/daruiesteziuata

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Policy Center for Roma and Minorities

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

Casa Bună

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru peste o sută de copii, care sunt sprijiniți cu tot ce au nevoie, fie că este vorba de educație, fie de hrană, servicii medicale sau bunuri de strictă necesitate.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru pest

1 Donatii

Carmen Nastasa

100 RON
Știam ca ești o persoana tare buna iar gestul tău nu e decât o noua confirmare! La mulți ani!
25 Dec 2019