Dar din dar

 

Andrei Antonescu Policy Center for Roma and Minorities

100% Complete
760 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Dreptul la educație ne este garantat prin lege. Așa cum prin lege și școala este gratuită. In realitate nu este tocmai așa.

Sunt multi copii care și doresc sa învețe și să-și facă un rost în viață dar nu au mijloacele necesare și nici familii care sa i susțină în visul lor. Alături de copiii din Ferentari se afla insa dl Valeriu Nicolae. Omul acesta este șansa lor pentru o viață mai bună, o viață care cred ei că se poate afla doar in povești 

Și pentru că eu cred în puterea Oamenilor și în visurile acestor copii vă rog să fiți alături de mine in această frumoasă poveste ce poate deveni realitate.

Vă mulțumesc;


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

SUSÅ¢IN PROIECTUL

Casa Bună

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. 

Nimic nu e mai frumos decât să împarÈ›i bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naÈ™tere unei cauze dragi mie.Cel mai frumos dar pe care mi-l poÈ›i face este să fii alături de mine È™i, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.ÃŽmpreună suntem mai buni!ÃŽÈ›i mulÈ›umesc că eÈ™ti alături de mine È™i, dacă îÈ

 

9 Donații

Fabi

50 RON
La multi ani, Albăstrelule! Sa fiți fericiți și mișto toți 4 mereu! Va pup și va iubesc
19 Feb 2020

Fabi

50 RON
La multi ani, Albăstrelule! Sa fiți fericiți și mișto toți 4 mereu! Va pup și va iubesc
19 Feb 2020
150 RON
Dragă Albastrel, multi ani fericiti si minunați asemeni tie iti doresc !
19 Feb 2020

Anonymous

30 RON
La mulți ani...!!!
18 Feb 2020

Tania B

100 RON
Te iubesc Andrei-Albastrel! Fie ca viata sa-ti fie minunata, precum esti tu un copil minunat!
12 Feb 2020
150 RON
Iti sustin cauza, Andrei!
11 Feb 2020

Anonymous

50 RON
27 Jan 2020
Felicitari pentru initiativa, Andrei!
27 Nov 2019

Alina Prodanescu

150 RON
Bravo ție Andrei și felicitări părinților tăi!
26 Nov 2019