Alexandra Savencu - Policy Center for Roma and Minorities

Cel mai frumos cadou de ziua mea

278 RON Donatii stranse
55.6% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Educand un copil, educi o generatie.

Nimic nu e mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze dragi mie. Am decis sa petrec o zi alaturi de copiii din Fundatia Policy Center for Roma and Minorities si sa impartasesc cu ei din energia si cunostintele mele.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poti face este sa fii alaturi de mine si, in loc sa imi faci un cadou, sa donezi banii catre acesta cauza.

Impreuna suntem mai buni!

Iti multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Policy Center for Roma and Minorities

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

Clubul de Educatie Alternativa/ Alternative Education Club

Clubul de Educație Alternativă e un spațiu creativ și sigur conceput pentru a sprijini peste 300 de copii romi și ne-romi din comunitatea marginalizată din Ferentari, pentru a le spune că visele lor pot deveni realitate, pentru a crea o lume cât mai aproape de așteptările lor.

The Alternative Education Club is a safe and creative space designed to support more than 300 Roma and non-Roma children from the marginalized community of Ferentari, to tell them that their dreams can become reality and to create a world closer to their expectations.

 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

La multi ani!!! Un dar micut pentru o fapta mareata.
13 Nov 2017

Anonymous

53 RON
Laaa muuulti aaaaani micutzo :*
13 Nov 2017

Anonymous

100 RON
La multi ani, om frumos. Sa te bucuri de o viata minunata.
13 Nov 2017

Anonymous

20 RON
La multi ani plini de fapte bune!
01 Nov 2017