Casa Bună - Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristiana Canulescu Policy Center for Roma and Minorities

100% Complete
880 RON
Sumă strânsă
850 RON
Target
5
Donații

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze importante pentru mine.

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru peste o sută de copii, care sunt sprijiniți cu tot ce au nevoie, fie că este vorba de educație, fie de hrană, servicii medicale sau bunuri de strictă necesitate.

Copiii sunt ajutați să meargă la școală, cu haine, rechizite și obiecte necesare unui trai la limita decenței. Proiectul are peste zece ani, iar în ultimii ani toate acestea s-au întâmplat în Școala 136 din Ferentari. Recent, Primăria Sectorului 5 a interzis desfășurarea proiectului în școală, deși datorită acestuia viața copiilor din ghetoul Ferentari a devenit mai bună. Mulți dintre cei care au crescut au reușit să devină independenți și să plece din locul de coșmar în care au crescut. Despre misiunea noii case, cumpărate special pentru susținerea acestor copii și a altor fapte bune, Valeriu Nicolae spune:

"O casă unde să putem să facem teme, meditații și să gătim mâncare copiilor. Unde să putem face un atelier pentru a pregăti copiii mari pentru o meserie. Unde să putem caza urgențele din ghetou (femei abuzate, copii alungați) și să ne putem juca comod vara sau să sărbătorim zilele de naștere. Casa va putea fi folosită dacă vom avea camere libere și de cei care vor avea copiii în spitalul de urgență Marie Curie dar nu vor avea bani de cazare sau nu vor găsi loc la MagicHome."

Este nevoie de sprijinul oamenilor buni pentru susținerea acestor copii și a tuturor lucrurilor bune care se petrec în casă. Contribuie și tu!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

SUSŢIN PROIECTUL

Casa Bună

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. 

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru peste o sută de copii, care sunt sprijiniți cu tot ce au nevoie, fie că este vorba de educație, fie de hrană, servicii medicale sau bunuri de strictă necesitate. Copiii sunt ajutați să meargă la

 

5 Donații

Stefania Aur

300 RON
Foarte frumoasa initiativa, Cristiana! La multi ani si la multe fapte bune!
06 Dec 2019

Anonymous

100 RON
Felicitari pentru initiativa!
04 Dec 2019

Anonymous

300 RON
03 Dec 2019

Anonymous

30 RON
02 Dec 2019
Sa fie intr-un ceas bun!
02 Dec 2019